WONINGTYPES

In het monumentale voormalige Postkantoor van Hilversum, gekenmerkt door zijn hoge plafonds, industriële look, grote raampartijen en centrale ligging, worden 2 stadsvilla’s, 18 appartementen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Alle woningen en appartementen zijn voorzien van compleet sanitair en beschikken over een buitenruimte. Ieder appartement en iedere woning heeft een eigen berging en/of een afgesloten garagebox/bergingbox in de kelder. Daarnaast ontvang je een keukencheque die je kunt inwisselen voor een complete en luxe keuken geheel naar eigen wens. Het complex is gelegen in hartje centrum met alle voorzieningen op een steenworp afstand.

Woningtypes

 

Woningtype 1

 

type 1


BOUWNUMMERS: 8, 9, 10, 11, 12

MIDDELGROTE APPARTEMENTEN

Heerlijk rustig wonen aan de mooie Torenlaan, het kan als je kiest voor één van 5 twee-kamerappartementen type ‘Medium’. De speels ingedeelde maisonnettes van 48 m2  tot 55 m2 kenmerken zich door hun lichte woon-eetkamer met open keuken, een bijzonder schuin of getoogd plafond en zonnige dakterrassen op het zuidwesten. Alle appartementen worden voorzien van een badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, een keukencheque ter waarde van € 5.000,- voor een complete keuken en een eigen berging en/of garagebox in de kelder van het Postkantoor.

Oppervlakte v.a. 48m2  GBO

Prijs v.a. €249.000 v.o.n.

 

Woningtype 2

 

type 2


BOUWNUMMERS: 5, 7, 14, 17, 18, 19

GROTE APPARTEMENTEN

Er komen 6 riante masionnette-appartementen van het type ‘Large’. De twee- en driekamerappartementen hebben woonoppervlaktes van 67 tot 87 m2 verdeeld over twee woonlagen. Heel aantrekkelijk zijn de hoge plafonds en grote raampar-tijen, waardoor je volop geniet van de bijzondere lichtinval. De appartementen met industriële look worden voorzien van Villeroy & Boch-sanitair, een keukencheque ter waarde van € 7.500,- voor een complete keuken en een eigen berging en/of een afgesloten garagebox in de kelder. Op de dakterrassen die op het noordwesten, zuidwesten of noordoosten gelegen zijn is het heerlijk toeven.

Oppervlakte v.a. 67m2 GBO

Prijs v.a. €336.500 v.o.n.

 

Woningtype 3

 

type 3


BOUWNUMMERS: 3, 4, 6, 13, 15, 16, 20

EXTRA GROTE APPARTEMENTEN

Maak kennis met de 7 appartementen van het type ‘Extra Large’. Met woonoppervlaktes van 95 tot wel 157 m2 zijn dit de grootste appartementen in het Postkantoor. Hier woon je lekker rustig aan het binnenterrein. De royale appartementen kenmerken zich door hun ruime en lichte woon- eetkamer met open keuken, ruime slaapvertrekken en bijzondere lichtinval door de hoge plafonds en grote raampartijen. De appartementen met dakterras vallen op door hun industriële look, Villeroy & Boch-sanitair, een keukencheque ter waarde van € 10.000,- voor een complete keuken en een eigen berging en/of afgesloten garagebox in de kelder. 

Oppervlakte v.a. 95m2 GBO

Prijs v.a. €426.000 v.o.n.

 

Woningtype 5

 

type 5


BOUWNUMMERS: 1, 2

STADSVILLA'S

De stadsvilla’s kijken uit op de Kerkbrink, Museum Hilversum en de Grote Kerk. De woningen met 3 woonetages en een ruime kelder zijn voorzien van een riante woon-eetkamer, 3 slaapkamers, een badkamer en een grote interne berging. Wat de stadsvilla’s uniek maakt, zijn de ronde ramen in de slaapkamer, het uitzicht, het statige monumentale trappenhuis met glas-in-loodramen en de mogelijkheid voor een kantoor of atelier aan huis. Inclusief een keukencheque ter waarde van € 10.000,- voor een complete keuken en een berging en/of garagebox in de kelder van het Postkantoor.

Oppervlakte v.a. 180m2 GBO

Prijs v.a. €675.000 v.o.n.

 

Woningtype 4

 

type 4


BOUWNUMMER: 21

VRIJSTAANDE WONING

Deze unieke, hoogwaardig afgewerkte vrijstaande woning op het binnenterrein biedt veel privacy en heeft een ruim dakterras én een terras aan de terreinzijde. De woning is verdeeld over twee woonlagen en beschikt over een ruime woon-eetkamer, 3 slaapkamers, inpandige berging en een badkamer. Inclusief een keukencheque ter waarde van € 10.000,- voor een complete keuken, Villeroy & Boch-sanitair.

Oppervlakte 119m2 GBO

Prijs €725.000 v.o.n.

 

 

De getoonde impressies en schetsen zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend. 
Prijzen en oppervlaktes zijn indicatief en mogelijk onderhevig aan verandering.